Pagina's

zondag 30 december 2012

Een beetje beweging in het autopark

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn automobiele ontboezemingen aan de wereld prijsgaf.
Toch wel weer wat nieuws. De 2CV AZU en de Dyane (compleet met de originele nummerplaat van mijn vader) gingen de deur uit. Allebei naar echte klassiekerliefhebbers en dat doet me plezier.

Voorlopig investeerde ik in een vervanger van onze ouwe getrouwe T 4 two. Een blue lagoon Ducato moet voor vervanging zorgen, maar er is nog heel wat inbouwwerk aan.

En omdat mijn lievelingsmodel, de Volvo 480 ES, eindelijk ook oldtimerstatus geniet, heb ik er zo ééntje op de kop getikt.

Dit model, dat door de meeste autoliefhebbers eerder uitgespuwd dan gewaardeerd wordt, heeft volgens een trouwe schare volgelingen toch echt wel iets. En dat vind ik ook. Dus een metaalblauwe 1987-er staat te wachten op verdere verfraaiing. Maar eerst de Too 4 two!

Ik zou het bijna vergeten, maar hier staat ook nog een schitterende Renault R6 (ja, weer ééntje). Komt uit Marseille en zit in zeldzaam metaalgrijs met getinte ramen.

En nog steeds wacht ik (vol vertrouwen?) op een berichtje van de DIV omtrent de rode Manx. In het laatste telefoontje beloofde men iets rond half januari. De schouwing had plaats in augustus(!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten