Pagina's

maandag 14 februari 2011

Flanders Classic Car

Tja, de afwezigen hadden weer eens ongelijk! Na de wat donkere crisisjaren vinden de bezoeker het salon terug. Drie propvolle hallen met oldtimers, wat jongere classics, heel wat aan miniatuurtjes, onderdelen, werkmateriaal, boekjes en tijdschriften.
Maar de kern van de actie ligt natuurlijk in de laatste hall. Daar zitten te midden de verkoopstands enkele clubstand mét stamboom!

Goed omringd door Opel, BOCC (Belgische oude Citroën Club), Peugeot en anderen liggen de standen van de Gentse Retro Wielen en het jonge, maar springlevende broertje, de Gentse 2pk-tjes. Vijf auto’s dit jaar: twee Opels (een Record en een glimmend mooie gele GT) en drie Citroentjes: twee 2pk’s en één Dyane.
Niets dan tevreden gezichten. Zowel GRW als de Gentsche 2pk-tjes mochten enkele nieuwe leden inschrijven. Ook veel belangstelling voor de blauwe GRW-emailplaatjes ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan. Veel babbels en gezelligheid. Dat heeft natuurlijk ook iets te maken met de aanwezigheid van onze (goedgevulde) groene drankmobiel! Maar ik laat de beelden spreken : klik hier maar even door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten