Pagina's

zondag 20 juni 2010

Oei, da's alweer lang geleden...

Het lijkt alsof ik mijn blog even vergeten ben, en nochtans is er toch één en andere gebeurd.
Op 13 (!) juni (verkiezingsdag) waagde ik het om te Varen for life met enkele collega's van het werk. En met een Belgische vlag achterop (omdat dat zo hoort) op deze toch wel zeer Vlaams gekleurd stemmingsdag.
Het werd een hele tocht rond Gent. Versassen aan de Brusselsepoort, doorheen Portus Ganda en de Dampoort om te keren aan de Tolhuissluis en daarna de echte oude binnenstad in te varen. En ondertussen maar te koop staande huizen aan de waterkant spotten. Dank voor een zeer gezellige dag aan Goedele, Ilse en Isabelle.Met de velomobielconstructie ligt alles momenteel wat stil. Werk voor in de vakantie, hoop ik.

Maar sinds de Juvaquatre de deur uit is, wordt langzaam de speurtocht ingezet naar een andere mobiel. Mijn gedachten gaan naar een A-type van Citroën: een 2CV (maar dan liefst Charleston), een Dyane, een Acadiane of een 2CV fourgonette... al kom ik deze dagen ook wel vreemdere dingen op Citroen 2pk-chassis tegen.


Zoals vanmorgen deze zeer zeldzame, maar even verbasterde Vanclee Mungo. Een Belgisch fabricaat. Helaas niet zo netjes overschilderd, met nogal wat verontrustende geluiden in het vooronder en bovendien aan een onzinnig hoge prijs. Niet dus. Maar de speurtocht gaat verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten